Yoga Leentje docenten

 

Neel Schmidt

Yoga Leentje is in 2009 opgericht door Neel Schmidt. Neel heeft 2009 de Kinderyoga Docentenopleiding afgerond in Thailand. Zij volgde de opleiding bij Helen Purperhart.

Een mooie reis naar Azië die Neel in 2008 maakte, was vooral het startpunt voor een reis naar binnen. De wens groeide om te delen en puur te verbinden. Neel volgde sindsdien opleidingen als de Elemental Teacher Training Course (200hr) en de Elemental Yoga Therapy Course (300hr). Naast de yoga docentenopleidingen volgde Neel onder meer een waardevolle zwangerschapsyoga opleiding, diverse kinderyoga en familieyoga opleidingen en diverse workshops en bijscholingen (in o.a. massage, detox en energiewerk). Als Reiki master geeft ze behandelingen en cursussen. Daarnaast werkt iedere reis, kort of lang, dichtbij of ver weg, als grote inspiratiebron. 

Neel kan niet anders dan haar lessen, sessies, reizen en cursussen vanuit echte aandacht en liefde delen en dat voelt iedereen. Ze inspireert en enthousiasmeert om te leven wie je werkelijk bent, in z’n puurste vorm, zoals zelf ook is: puur. Geen gedoe, geen betekenisloze mooie woorden, maar jezelf zijn in al z’n facetten

Neel biedt ook diverse mogelijkheden voor volwassenen onder de naam NEEL Yoga Reiki Groei. 

Karin van Kooten

Karin van Kooten rondde in 2010 de Kinderyoga Docentenopleiding af bij Helen Purperhart en liep toen stage bij Yoga Leentje. Sindsdien werken Karin en Neel samen. In 2011 verdiepte ze haar kennis bij de Kinderyoga Docentenopleiding van Yippie Yoga Kind.

Karin is fan van acro-yoga, waarbij het gaat om samen spelen, vertrouwen, loslaten, ontdekken, masseren, ontspannen en vooral: plezier. Dit zijn elementen die ook allemaal terug komen in de kinderyoga lessen van Karin.

Als freelance journalist en redacteur schrijft Karin al jarenlang verhalen voor en over kinderen – en over yoga. Ook begeleidt ze met veel plezier kinderprogramma’s op festivals.

 

Tekeningen

Een giraffe is zowel zachtaardig als sterk, kijkt met mildheid naar wat zich aandient, communiceert vanuit haar hart en zoekt naar verbinding en helderheid.

Het vogeltje op deze website beschermt de giraffe, jaagt beestjes weg en waakt over de giraffe als die slaapt.

Alle tekeningen zijn gemaakt door Maartje van den Noort.

Foto’s

Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Jeroen van Amelsvoort.

Website

De website is ontworpen en gebouwd door Alain Otjens.